Nieuws Van Havere, aan en verkoop van bouwmachines

" HITACHI ZX 500 VLIJTIG AAN HET WERK "

Onlangs kocht de firma "Beens groep " uit Nederland een Hitachi ZX 500 bij ons aan. De machine heeft nu 500 uren reeds gewerkt bij deze firma en we kregen dan ook deze leuke en positieve bedankingsmail in de bus. Tijd voor een nieuwsartikel dus .

Beens Groep maakt bij de realisatie van werken vooral gebruik van materieel wat zij zelf in bezit heeft. “Kenmerkend is dat we geen overdaad aan materieel hebben, maar specialistisch materieel wat voor de grote diversiteit aan werkzaamheden “ juist geschikt” is, zodat wij voor elk werk een passende oplossing kunnen bieden”, stelt Martin Boom, commercieel directeur bij Beens Groep.


Als uitbreiding op het materieelpark heeft Beens Groep onlangs geïnvesteerd in de aanschaf van een 65-tons Hitachi ZX 500 LC kraan. Deze kraan kan ingezet worden - naast het aanvoeren en aanbrengen van stalen damwanden - bij het grondwerk, baggerwerk, verwijderen bestaande beschoeiingen, aanbrengen steenbestortingen, montage deksloven/gordingen, installatie van klapankers etc. Dit met name vanaf het water uitgevoerd. 

“De keus is gevallen op een wat zwaardere machine welke de werkzaamheden goed moet kunnen uitvoeren”, aldus Boom. “De kraan heeft een in hoogte hydraulisch verstelbare cabine om in alle omstandigheden een goede blik te houden op de werkzaamheden. Daarnaast staat de machine op een vast breed onderstel (4.85 meter) en is het bereik circa 16 meter.”

Beens Groep verwacht met deze investering nog  flexibeler op het gebied van planning en kosten te kunnen zijn. Ook een nog meer efficiëntere bezetting van het drijvende materieel kan hiermee worden bereikt.

GRAAFBAKJE AFGELEVERD


Onlangs werd bij de firma Fidabo te Eksaarde deze tweedehandse opbreekbak geleverd. Voor uitrustingsstukken nieuw en tweedehands kan u steeds bij "Van Havere Bouwmachines" terecht.


NIEUWE WEBSITE ONLINE

Met veel plezier kan ik u mijn nieuwe website voorstellen. Op deze website vindt u onze nieuwste machines terug per categorie. Blijf op de hoogte van de laatste weetjes en neem regelmatig een kijkje in deze rubriek nieuws.

Met vriendelijke groeten,

Kristoff Van Havere